Γυμναστήριο Αγρίνιο

HAMMAM: Δωμάτιο μικρών διαστάσεων φτιαγμένο από πλακάκια πισίνας τοποθετημένα με αντιμικροβιακό στόκο, αντιολισθητικά σκληρά πλακάκια στο δάπεδο και μαρμάρινα καθίσματα. Είναι συνδεδεμένο με μια ατμογεννήτρια η οποία γεμίζει όλο το περιεχόμενο του δωματίου με ατμό όπου γίνονται τα λεγόμενα «ατμόλουτρα». Υπάρχει υποδοχή όπου τοποθετούνται αιθέρια έλαια και γεμίζει η ατμόσφαιρα με πανέμορφη χαλαρωτική ευωδιά.

SAUNA: Δωμάτιο κατασκευασμένο κομμάτι κομμάτι από σουηδικό ξύλο με ανισόπεδους πάγκους με μοναδικό στόχο τη διαφορά θερμοκρασίας μέσα στον ίδιο χώρο (χαμηλά η θερμοκρασία είναι μικρότερη). Είναι εφοδιασμένο με θερμόμετρο (μέχρι και 90 C), υγρόμετρο (μετράει την υγρασία στο χώρο όπου δε θα πρέπει να ανέβει πάνω από 30 βαθμούς ούτε να πέσει κάτω από 5) και χρονόμετρο (είναι μια κλεψύδρα με άμμο και μετράει το χρόνο από 1 λεπτό της ώρας μέχρι 15). Προσοχή: σε όσους έχουν προβλήματα με την καρδιά τους, σε όσους έχουν άσθμα και σε όσες γυναίκες υποφέρουν από ευρυαγγεία.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ!!!!! ΟΦΕΛΗ: Νευρομυική χαλάρωση και ευεξία, απομάκρυνση από το σώμα τοξινών (ελευθέρων ριζών οξυγόνου και γαλακτικού οξέως που δημιουργείται με την άσκηση) και άλλων τοξικών ουσιών λόγω κακής διατροφής ή κακής περιποίησης του δέρματος, αφήνοντας όλο το «είναι» μας να μεταφερθεί σε άλλη διάσταση ξεκούρασης και χαλάρωσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Η χρήση και των δύο έπεται της προπόνησης
  2. Πρώτα κάνουμε ένα ντους καθαριότητας.
  3. Εισερχόμαστε στο δωμάτιο φορώντας βαμβακερά εσώρουχα και όχι πολύ σφιχτά στο σώμα (θα φροντίζετε πάντα αυτό που θα φοράτε να μην έχει συνθετικό ή νάιλον) ή διαφορετικά τυλίγουμε μία πετσέτα στο σώμα και στα μαλλιά για να μην καταστρέφονται από τις υψηλές θερμοκρασίες.
  4. Παραμένουμε 10 έως 15 λεπτά της ώρας (αν είστε αρχάριοι ξεκινήστε από τα 7 λεπτά και ανεβάζετε τη διάρκεια παραμονής σας στο χώρο σιγά σιγά). Αφήστε τα προβλήματα της ημέρας στην άκρη και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.
  5. Βγαίνουμε και επανερχόμαστε στο ντους. Είναι καλό να έχουμε μαζί μας peeling για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.
  6. Ξεβγάζουμε αρχίζοντας με χλιαρό νερό και το κρυώνουμε σιγά σιγά.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

  1. Παρακαλείσθε μετά την εγγραφή σας και μέσα σε 15 ημέρες να προσκομίζετε στη διεύθυνση βεβαίωση γιατρού ότι δύνασθε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες διαφορετικά να αναγράφεται το πρόβλημα που υπάρχει και το ιστορικό του κάθε ατόμου. Η διεύθυνση είναι κατηγορηματική σε αυτό και αν δεν παραλάβει το έγγραφο το μέλος είναι υπεύθυνο για το άτομο του.
  2. Αν συμμετάσχετε στα μαθήματα αεροβικής γυμναστικής καλό θα ήταν να προσέρχεστε 5 λεπτά πιο νωρίς γιατί τα μαθήματα ξεκινούν ακριβώς στην ώρα τους.
  3. Να φοράτε ρούχα που απορροφούν πολύ εύκολα τον ιδρώτα και αφήνουν την επιδερμίδα να αναπνέει.
  4. Να επιλέγετε για την προπόνησή σας παπούτσια αθλητικά και αν συμμετέχετε στα μαθήματα αεροβικής καλό θα ήταν να είναι ενισχυμένα ως προς την κατασκευή τους (π.χ. ανατομικό πέλμα, αεροσολες ) προς αποφυγή τραυματισμών. 5. Φέρνετε πάντα μαζί σας πετσέτα στο μέγεθος αυτής του προσώπου και μια μικρή χεριών αν επιβάλλεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του γυμναστή σας. 6. Αποφεύγετε να φοράτε κοσμήματα και αρώματα κατά την διάρκεια της προπόνησης. 7. Το αποσμητικό ποδιών και μασχάλης είναι απαραίτητο, ειδικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. 8. Είναι πολύ σημαντικό να πίνετε κατά την διάρκεια της προπόνησης νερό. 9. Μην αφήνετε πράγματα άξιας χωρίς να έχετε σιγουρευτεί για την ασφάλεια τους γιατί σε περίπτωση απώλειας δεν φέρουμε καμία ευθύνη. 10. Η χρήση των ντουλαπιών γίνεται μόνο κατά την διάρκεια παραμονή σας. 11. Οφείλετε να διατηρείτε το χώρο καθαρό. 12. Η προσθήκη και η αφαίρεση των κιλών είναι δική σας υποχρέωση. 13. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. 14. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ.

 

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:30-23:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-18:00 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΟ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ Τα αποδυτήρια λειτουργούν εναλλάξ ανά εβδομάδα λόγω σάουνας – χαμάμ Π

 

ΡΟΣΦΟΡΑ!!! ΔΩΡΕΑΝ ΣΑΟΥΝΑ – ΧΑΜΑΜ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΩΡΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ 20€ / ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00-23:00